Over Chantal

Chantal Mijn naam is Chantal Mennes. Door mijn jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed in je vel te zitten en hierin gesteund te worden door je werkgever. Voor mij was dat ook de aanleiding om me verder te ontwikkelen als vitaliteitscoach. Als vitaliteitscoach kijk je verder dan alleen bewegen, voeding en ontspanning. Het leven gaat ook over zingeving, waar krijg je energie van. Zelf krijg ik energie van mensen helpen, er voor ze te zijn door een luisterend oor te bieden, maar ook door samen met hen te kijken waar blokkades en frustraties vandaan komen. Waarom doe je de dingen zoals je ze doet.

Tijdens mijn gesprekken vind ik het belangrijk dat je jezelf kan en mag zijn, je op je gemak voelt in een voor jou veilige setting. Als feedback op mijn gesprekken krijg ik terug; dat er ruimte is voor hun verhaal, dat ze worden gehoord, dat er met aandacht en oprechte interesse naar ze wordt geluisterd. Dit alles zonder te oordelen, ieder mens is immers uniek.

Samen met jou zoek ik naar wat voor jouw zinvol leven betekent. Wat is je doel? Waarvoor kom je iedere dag je bed uit? Meer bewustwording te creëren in de dingen die je doet. Ik ondersteun je bij het maken van keuzes.

Ik creëer ruimte door aandachtig aanwezig te zijn, door te vragen zodat je zelf kan onderzoeken waar je mogelijkheden en behoeftes liggen. Einstein zei ooit: ‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg”. Ik begeleid je daarom bij gedragsverandering zodat jij je zelf vitaler voelt en meer in balans komt. Voor mij betekent balans een gezonde geest en een vitaal lichaam.

Ik geniet ervan als je weer plezier hebt in de dingen die je doet. Dat je achter je eigen keuze staat en weer vol van zelfvertrouwen in het leven staat.

Ik ben getrouwd en hebben samen een zoon. Ik ben vrolijk en spontaan en hou van een geintje. Zelf kan ik heerlijk genieten van wandelingen in de natuur samen met mijn hond. Maar ook contact hebben met familie en vrienden vind ik heel belangrijk. Ik ben graag onder de mensen. Zelf zwem ik en doe aan yoga. Ook ben ik actief als vrijwilliger op school en in de sportvereniging.

Chantal